Kites-symposium 2013

Kielipalveluiden tulevaisuudennäkymät

Päivämäärä: 31.10.2013
Kellonaika: 09:00 - 18:00 
Tapahtumapaikka: Marina Congress Center, Katajanokka, Helsinki
Osoite: Katajanokanlaituri 6, 00160 Helsinki

Miten kielipalvelut muuttuvat ja kuinka palvelut kehittyvät lähitulevaisuudessa? Mitä työkaluja kansainvälistyvälle yritykselle on tarjolla?

Kites-symposium on vuoden merkittävin tapahtuma kielipalvelujen alalla. Se on kohtauspaikka sekä kielipalvelujen tuottajille että asiakkaille. Tule kuuntelemaan kiinnostavia puheenvuoroja ja verkottumaan!

Kites-symposiumin teemana on kielipalvelujen tulevaisuus ja tavoitteena on luodata kielipalvelualan lähitulevaisuuden näkymiä. Symposiumissa on aamupäivän jälkeen kaksi trackia, joista ensimmäinen keskittyy markkinoiden muutokseen asiakastarpeiden näkökulmasta ja toinen kieliteknologian kehitykseen ja hyödyntämiseen.

Symposiumiin on tarjolla ständipaikkoja yrityksille ja lisänäkyvyyttä yritykselleen voi saada eri partneritasojen kautta.

Symposiumissa käsitellään seuraavia teemoja:

-tekstianalyysin avulla olennainen tieto päätöksenteon tueksi

-big data ja sen vaikutus liiketoiminnan maailmaan

-puheteknologian sovelluskohteet ja niistä saatava hyöty

-kieliteknologian hyödyntäminen liiketoiminnassa

-uudet palvelumuodot

-konekäännöksen mahdollisuudet; mihin tekstityyppeihin konekäännös sopii ja kuinka paljon säästöä on odotettavissa?

Tapahtumaan on ilmoittautunut osanottajia mm. seuraavista yrityksistä ja organisaatioista: AranchoDoc Nordic Oy, Asianajotoimisto Castrén & Snellman Oy, Bellcrest käännökset Oy, Delingua Oy, Helsingin yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Järvenpään kaupunki, Lionbridge, Microsoft, Rikosseuraamuslaitos, Rovio, Semantix, Sunda Systems Oy, Valtioneuvoston kanslia.

Lisätietoa tapahtumasta antaa:

Janne Tynkkynen, janne.tynkkynen@culminatum.fi, +358 50 576 1530