Symposiumin pääteemat 2022

Kites Symposium 2022 kokoaa jälleen yhteen Suomen kielitoimialan sidosryhmät ja kielipalveluja hyödyntävät yritykset verkostoitumaan ja keskustelemaan alan tulevaisuudennäkymistä. Tänä vuonna katseemme on vahvasti tulevaisuudessa, ja teemana on kielitoimialan ja lähialojen tulevaisuus ja kehittyminen. Sloganimme on: Future of Language Services - Where are we going?

Kattoteemaa tarkastellaan monista eri näkökulmista, ja kuten aiempinakin vuosina, Kites Symposium yhdistää teknologian kehityksen liiketoiminnan näkökulmiin ja inhimilliseen vuoropuheluun.

Kuulemme näkökulmia niin toimialan kestävään kehitykseen kuin esim. konekääntämisen ja kieliteknologian hyödyntämiseen toimialan rajojen ulkopuolella. Kielitoimialan innovatiiviset tienraivaajat Memsourcesta ja Transfluentilta kertovat omia näkemyksiään siitä, mihin kielipalvelut ovat menossa.

Tilaisuudessa pääset kuulemaan alan asiantuntijoiden ja kielipalvelualaa hyödyntävien yritysten ajatuksia pääteemojen kysymyksistä, ja pääset tietenkin myös itse osallistumaan keskusteluun!

    Näyttelyalue ja verkostoituminen 

    Näyttelyalueella pääset verkostoitumaan sekä kollegojen, asiakkaiden että kielipalvelujen asiantuntijoiden kesken.

    Muistathan merkitä kalenteriisi alan syksyn huipputapahtuman 12.10.2022!